Startsida - Info - Program - Historik - Teknik - Filmlänkar - Filmbolag

SAGA's AKTUELLA PROGRAM

VIKTIGT MEDDELANDE:
Nu finns vi på Facebook!
Klicka på loggan!

Slipp stå i kö: Har du bokat biljett så hämta ut den i kassan någon dag innan så är det bara att gå förbi kön på visningsdagen, direkt till godisdisken! (Annars måste den hämtas 20 min före - tänk på ev. kö!)


NYTT OM ÅLDERSGRÄNS PÅ BIO FRÅN 1 MARS:
Från 1/3 gäller vid 15-årsgräns att filmen kan ses av barn fyllda 11 år i sällskap med en vuxen.

MY LITTLE PONY
EN NY, ANIMERAD FAMILJEFILM MED SVENSKT TAL! NU PÅ BIO!!
Äntligen kommer filmen med de omåttligt populära hästarna till biograferna! När en mörk kraft hotar Ponyville och Mane 6 tvingas ut på en resa till utkanten av Equestra för att rädda sitt älskade hem. Under resans gång träffar de på nya vänner och ställs mot farliga prövningar.

Barntillåten
100:-
1tim 35min

Lörd 21/10 kl 14.00
Sönd 22/10 kl 14.00
Onsd 1/11 kl 14.00VILKEN JÄVLA CIRKUS
HELENA BERGSTRÖMS NYA EFTER ”EN UNDERBAR JÄVLA JUL”!!
Hugo har stått och stampat på samma ställe i livet sedan han förlorat sitt livs stora kärlek Agnes. Med världen på sina axlar cyklar han en dag för fort och kör omkull. Hugo faller handlöst mot marken, svimmar av, och vaknar upp på det mest udda ställe – i en cirkusvagn! Den visar sig tillhöra den vänlige och tankspridde cirkusdirektören Casall. En ny värld öppnar sig med otaliga karaktärer som lever ett liv långt bortom vardagen… Med bl.a. Gustav Lindh, Tomas von Brömssen, Molly Nutley, Johan Widerberg, Vanna Rosenberg, Trolle Rhodin, Livia Millhagen, Reuben Sallmander, Aliette Opheim m.fl.

11 år, 7 år med vuxen
120:-
2tim 5min

Lörd 21/10 kl 16.30
Sönd 22/10 kl 16.30
Onsd 25/10 kl 19.00
Sönd 29/10 kl 16.30GEOSTORM
VÄLGJORT OCH SPÄNNANDE THRILLER-SCIENCE FICTION-ACTION-ÄVENTYR!
Jorden och alla dess invånare står inför ett stort hot. Efter en rad oförutsägbara naturkatastrofer, kommer världens ledare fram till en plan att skapa ett satellitsystem som kan hålla klimatet i schack och människorna trygga. Men något går riktigt snett då nätverket som skulle skydda jorden istället attackerar den. Tiden är knapp innan en GEOSTORM sveper undan allt, och tar befolkningen med sig.

11 år, 7 år med vuxen
120:- (2-D)
140:- (3-D)
1tim 45min

Sönd 22/10 kl 19.00 (2-D)
Månd 23/10 kl 19.00 (3-D)THOR: RAGNARÖK
ETT NYTT ACTIONÄVENTYR FRÅN MARVEL!!
I Thor: Ragnarök hålls Thor fängslad på andra sidan Universum utan sin mäktiga hammare. Han för en kamp mot tiden för att ta sig tillbaka till Asgård för att stoppa Ragnarök – förstörelsen av hans hemvärld och slutet för hela den Asgårda civilisationen. Thor ställs inför ett nytt hot: den mäktiga och hänsynslösa Hela. Men innan dess måste han överleva en dödlig gladiatortävling där han tvingas kämpa mot sin forna bundsförvant och vän från Avengers: Hulken!

Ålder ej klar
120:- (2-D)
140:- (3-D)
Längd ej känd

Fred 27/10 kl 19.00 (3-D)
Sönd 29/10 kl 19.00 (2-D)
Månd 30/10 kl 19.00 (3-D)
Onsd 1/11 kl 19.00 (2-D)BALLERINAN OCH UPPFINNAREN
ANIMERAD FAMILJEFILM MED SVENSKT TAL!
Felicia är en föräldralös flicka med en passion i livet: att dansa! Tillsammans med kamraten Victor, som har planer på att bli en stor uppfinnare, kommer hon på en makalös plan för att fly från barnhemmet och ge sig ut på äventyr mot Paris – en stad fylld av ljus och med Eiffeltornet under uppbyggnad. Men för Felicia har äventyret bara börjat. Nu måste hon kämpa som aldrig förr för att visa att hon har vad som behövs för att bli prima ballerina på Operan i Paris. Ett helt underbart animerat äventyr för hela familjen, om att aldrig ge upp sina drömmar…

Barntillåten
100:-
1tim 25min

Månd 30/10 kl 14.00MY LITTLE PONY
EN NY, ANIMERAD FAMILJEFILM MED SVENSKT TAL! NU PÅ BIO!!
Äntligen kommer filmen med de omåttligt populära hästarna till biograferna! När en mörk kraft hotar Ponyville och Mane 6 tvingas ut på en resa till utkanten av Equestra för att rädda sitt älskade hem. Under resans gång träffar de på nya vänner och ställs mot farliga prövningar.

Barntillåten
100:-
1tim 35min

Onsd 1/11 kl 14.00B I L A R 3
DISNEYS NYA FAMILJEFILM MED SVENSKT TAL!
När den legendariske Blixten McQueen blir omkörd av en ny blixtsnabb generation racers befinner han sig helt plötsligt utestängd från den sport han älskar. För att komma tillbaka in i matchen får han hjälp av en ung och tävlingsinriktad racertekniker, Cruz Ramirez, som även hon har sin egen plan för att vinna. Blixten hämtar sin inspiration från den en gång så fenomenale Hudson Hornet och ett par oväntade svängar. Han bevisar att No. 95 fortfarande är att räkna med när det verkligen gäller…

Barntillåten
100:- (2-D)
120:- (3-D)
1tim 40min

Lörd 4/11 kl 14.00 (2-D)L U C K Y
HARRY DEAN STANTONS SISTA FILM! HAN GÖR SITT LIVS ROLL! ENASTÅENDE!!
Filmen ”Steg för steg” som skulle visats dessa dagar har flyttats fram av Filmbolaget. Istället får filmen LUCKY premiär med anledning av Harry Dean Stantons död 15/9 – 91 år gammal. Detta blev hans sista huvudroll. LUCKY är en andlig resa där vi följer en 90-årig kedjerökande ateist och alla märkliga karaktärer som bor i hans avskilda lilla ökenstad. Efter att ha överlevt alla sina samtida vänner befinner sig den oerhört självständiga Lucky vid ett av livets vägskäl och beger sig ut på en resa för att hitta sig själv och uppnå det ouppnåeliga: upplysning. Välkända skådespelaren John Carroll Lynchs regidebut är både ett kärleksbrev till Stantons karriär och en meditation kring dödlighet, ensamhet, andlighet och mänsklig samvaro.

Ålder ej klart
120:-
1tim 30min

Lörd 4/11 kl 16.30
Sönd 5/11 kl 16.30LEGO NINJAGO MOVIE
ANIMERAD FAMILJEFILMM MED SVENSKT TAL!
Från skaparna av LEGO BATMAN MOVIE kommer nu nya bioäventyret LEGO NINJAGO MOVIE! I kampen för att rädda Ninjago-staden tvingas den unge ninjan Lloyd att jobba tätt ihop med sina vänner som alla är både hemliga ninja-krigare samt LEGO-mästerbyggare. Tillsammans och ledda av kung-fu-mästaren Wu måste de besegra den ondskefulle krigsherren Garmadon – den värste killen någonsin! Men Garmadon råkar även vara Lloyds pappa, så i denna episka kamp mellan far och son testas detta odisciplinerade team av ninjor och de måste lära sig att kontrollera sina egon och hjälpas åt för att lyckas frigöra sina egna inre styrkor.

7 år, barntillåten med vuxen
100:-
1tim 35min

Sönd 5/11 kl 14.00THE GLASS CASTLE
DRAMA EFTER JEANNETTE WALLS SJÄLVBIOGRAFI! MISSA DEN INTE!!
En ung kvinna växer upp i en dysfunktionell familj som ständigt är på rymmen från FBI. I en fattig miljö uppfostras hon och hennes tre syskon av en alkoholiserad, men påhittig pappa som berättar magiska historier för att distrahera barnen från allt elände, och en självisk och frikyrklig mamma som inte har för avsikt att hålla ihop familjen. Woody Harrelson gör en strålande rolltolkning som pappan. Han har nog aldrig varit bättre!

11 år, 7 år med vuxen
120:-
2tim 5min

Sönd 5/11 kl 19.00
Månd 6/11 kl 16.30
Onsd 8/11 kl 19.00ALL INCLUSIVE
NY SVENSK KOMEDI OM KÄRLEK, LÖGNER & SYSKONRIVALITET!
En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers (Suzanne Reuter) 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan: ordentliga Malin (Jennie Silfverhjelm) och struliga Tove (Liv Mjönes). Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio (Goran Bogdan), för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem…

Barntillåten
120:-
1tim 30min

Fred 10/11 kl 19.00
Lörd 11/11 kl 16.30
Sönd 12/11 kl 16.30
Onsd 15/11 kl 19.00PADDINGTON 2
ÄLSKADE BJÖRNEN PÅ NYA ÄVENTYR! SVENSKT TAL!
Äntligen är Paddington tillbaka på nya äventyr! Paddington har nu flyttat in hos familjen Brown i London. Alla älskar den charmiga lilla björnen som sprider glädje och marmelad var han än går. När Paddington letar efter den perfekta presenten till sin faster Lucys hundraårsdag hittar han en bok i herr Grubers butik. För att ha råd att köpa boken måste Paddington ta en rad märkliga jobb. Men plötsligt blir boken stulen! Nu är det upp till Paddington och familjen Brown att avslöja skurken, en skurk som dessutom tycks vara mästare i förklädnad…

Barntillåten
100:-
Längd ej känd

Lörd 11/11 kl 14.00
Sönd 12/11 kl 14.00
Lörd 18/11 kl 14.00D U N K I R K
STORSLAGEN, VERKLIGHETSBASERAD FILM! INVASIONEN VID DUNKERQUE!!
Detta är berättelsen om de hundratusentals brittiska och allierade soldater som blir invaderade och omringade på stranden vid Dunkerque av fientliga styrkor under andra världskriget. Med bl.a. Tom Hardy, Mark Rylance och Kenneth Branagh.

15 år, 11 år med vuxen
120:-
1tim 45min

Sönd 12/11 kl 19.00JUSTICE LEAGUE
FLERA SUPER-HJÄLTAR TILLSAMMANS I ETT SPÄNNANDE ÄVENTYR!!
I nya superhjältefilmen tar Batman hjälp av sin nyfunna kamrat Diana Price, mer känd som Wonder Woman, för att möta ännu större fiender. Tillsammans jobbar de effektivt för att bygga upp ett team av superhjältar. Trots detta unika team av hjältar med Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg och The Flash så kan det redan vara för sent att lyckas rädda planeten från en storskalig attack…

Ålder ej klart
120:- (2-D)
140:- (3-D)
Längd ej känd

Fred 17/11 kl 19.00 (3-D)
Sönd 19/11 kl 19.00 (2-D)
Onsd 22/11 kl 19.00 (2-D)EN OBEKVÄM UPPFÖLJARE
AL GORE FORTSÄTTER SIN OUTTRÖTTLIGA KAMP!
Ett decennium efter att ”En obekväm sanning” förde klimatförändring högt upp på agendan kommer denna omskakande och medryckande uppföljare som visar hur nära vi är en riktig energirevolution. Fd vicepresident Al Gore fortsätter sin outtröttliga kamp på resor runt om i världen för att utbilda en armé av ”klimatmästare” och påverka den internationella klimatpolitiken. Kameror följer honom bakom kulisserna – i både privata och offentliga stunder, det är både roligt och gripande – när han följer den inspirerande tanken att trots att insatserna aldrig varit högre kan farorna med klimatförändringarna övervinnas tack vare människans uppfinningsrikedom och engagemang!

11 år, 7 år med vuxen
120:-
1tim 35min

Lörd 18/11 kl 16.30
Sönd 19/11 kl 16.30MORDET PÅ ORIENTEXPRESSEN
NYINSPELNING AV AGATHA CHRISTIES DECKARE!
Christies mest spännande mordgåta med stora stjärnor som Kenneth Branagh (även regi), Judi Dench, Johnny Depp, Penelope Cruz, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Willem Dafoe, Derek Jacobi, Josh Gad m.fl.
Vad som börjar som en extravagant tågresa genom Europa utvecklas snabbt till ett av de mest spännande mysterier som någonsin berättats. För en av tågets passagerare ska resan bli den allra sista, och alla övriga medresenärer är misstänkta. Tiden är knapp och en man måste lösa pusslet innan mördaren slår till igen…

11 år, 7 år med vuxen
120:-
1tim 35min

Fred 24/11 kl 19.00
Lörd 25/11 kl 16.30
Sönd 26/11 kl 19.00B R E A T H E
VERKLIGHETSBASERAT DRAMA OM EN MAN SOM BLIR FÖRLAMAD AV POLIO!
Begåvad, snygg och med hela sitt liv framför sig blir Robin plötsligt förlamad av Polio. Mot allas råd tar Robins vackra fru Diana med honom hem och genom hennes omsorg, kärlek och beslutsamhet lyckas hon tämja hans handikapp och frigöra honom. Tillsammans vägrar de bli offer för hans lidande och deras humor och livslust förändrar snart livet för andra omkring dem. BREATHE är en upplyftande och kärleksfull hyllning till mod och mänskliga möjligheter. Till djup vänskap rotad i ärlighet och förmågan att se den ljusa sidan av livet. En kärlekshistoria om att leva varje andetag som om det är ens sista! Med bl.a. Andrew Garfield och Claire Foy.

Ålder ej klart
120:-
1tim 55min

Sönd 26/11 kl 16.30
Månd 27/11 kl 19.00SOLSIDAN – Filmen
POPULÄRA KOMEDISERIEN MED NYA UPPTÅG PÅ BIO!!
En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov! Med Felix Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Henrik Schyffert och Sven Wollter.

11 år, 7 år med vuxen
120:-
1tim 35min

Fred 1/12 kl 19.00
Lörd 2/12 kl 16.30
Sönd 3/12 kl 16.30 och kl 19.00
Onsd 6/12 kl 19.00STAR WARS: THE LAST JEDI
ETT NYTT KAPITEL AV “STJÄRNORNAS KRIG”!
I nästa kapitel av den episka sagan fortsätter Rey sin resa tillsammans med Finn, Poe och Luke Skywalker. Med bl.a. Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Mark Hamill och Carrie Fisher.

Ålder ej klart
130:- (2-D)
150:- (3-D)
Längd ej känd

Onsd 13/12 kl 16.00 (2-D)
Onsd 13/12 kl 19.00 (3-D
Torsd 14/12 kl 19.00 (2-D)
Fred 15/12 kl 19.00 (3-D)
Lörd 16/12 kl 16.00 (2-D)
Sönd 17/12 kl 16.00 (3-D
Sönd 17/12 kl 19.00 (2-D)
Månd 18/12 kl 19.00 (3-D)
Onsd 20/12 kl 19.00 (2-D)TJUREN FERDINAND
ANIMERAD FAMILJEFILM MED SVENSKT TAL! EN NY VERSION!!
Nu kommer allas favorit Tjuren Ferdinand på bio. Det är den klassiska berättelsen om den stora tjuren med ett stort hjärta, som hellre luktar på blommor än stångas med de andra tjurarna. En dag misstas Ferdinand för att vara farlig och blir bortförd för att delta vid tjurfäktningar. Fast besluten att återvända till sin familj samlar han ett udda gäng och ger sig ut på ett fantastiskt äventyr. Du kommer att bli förtjust!

Ålder ej klart
120:- (2-D)
100:- (2-D)
Längd ej känd

Månd 25/12 (Juldagen) kl 14.00 (2-D)
Tisd 26/12 (Annandag Jul) kl 14.00 (3-D)
Torsd 28/12 kl 14.00 (2-D)
Lörd 30/12 kl 14.00 (2-D)
Månd 1/1 (Nyårsdagen) kl 14.00 (3-D)
Onsd 3/1 kl 14.00 (2-D)
Torsd 4/1 kl 14.00 (3-D)
Sönd 7/1 kl 14.00 (2-D)
Månd 8/1 kl 14.00 (2-D)
Sönd 14/1 kl 14.00(3-D)JUMANJI – VÄLKOMMEN TILL DJUNGELN
ETT JÄTTE-FAMILJE-ÄVENTYR!!
Fyra tonåringar upptäcker ett gammalt Tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt mer än fängslade av spelets djungelmiljöer. De blir plötsligt sina spelfigurer: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Martha transformeras till en tuff krigare. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna – det är att överleva. För att klara spelet och återvända till verkligheten oskadda måste de ta sig an sitt livs farligaste äventyr, att upptäcka vad Alan Parish lämnade efter sig för 20 år sedan och förändra sättet de ser på sig själva. Med bl.a. Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karin Gillan.

Ålder ej klart
120:- (2-D)
140:- (3-D)
Längd ej känd

Månd 25/12 (Juldagen) kl 16.30 (2-D)
Tisd 26/12 (Annandag Jul) kl 16.30 (3-D)
Torsd 28/12 kl 16.30 (2-D)
Fred 29/12 kl 16.30 (2-D)
Lörd 30/12 kl 16.30 (3-D)
Tisd 2/1 kl 16.30 (2-D)
Sönd 7/1 kl 16.30 (2-D)
Tisd 9/1 kl 16.30 (3-D)
Sönd 14/1 kl 16.30 (2-D)GREATEST SHOWMAN ON EARTH
STORSLAGEN DRAMA-MUSICAL I CIRKUSMILJÖ!
Hugh Jackman spelar huvudrollen i GREATEST SHOWMAN där vi får följa amerikanska visionären P. T. Barnum, som från ingenstans lyckades skapa en spektakulär cirkus som fängslade människor runt om i hela världen. I andra roller ser vi Michelle Williams, Rebecca Ferguson och Zac Efron.

Ålder ej klart
Pris ej klart
Längd ej känd

Månd 25/12 (Juldagen) kl 19.00
Torsd 28/12 kl 19.00
Lörd 30/12 kl 19.00
Månd 1/1 (Nyårsdagen) kl 19.00STAR WARS: THE LAST JEDI
ETT NYTT KAPITEL AV “STJÄRNORNAS KRIG”!
I nästa kapitel av den episka sagan fortsätter Rey sin resa tillsammans med Finn, Poe och Luke Skywalker. Med bl.a. Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Mark Hamill och Carrie Fisher.

Ålder ej klart
130:- (2-D)
150:- (3-D)
Längd ej känd

Tisd 26/12 (Annandag Jul) kl 19.00 (2-D)
Fred 29/12 kl 19.00 (3-D)
Tisd 2/1 kl 19.00 (2-D)MONKY
EN NY, SVENSK FAMILJEFILM OM EN POJKE SOM HITTAR EN APA!
Frank, 11 år, hittar en dag en livs levande apa i familjens trädgård. Apan kallar de för Monky och med henne startar ett spännande och roligt äventyr för hela familjen. Men det går snart upp för dem att Monky inte är en vanlig apa och att det inte var en tillfällighet att hon dök upp i just deras trädgård. Vem är hon? Var kommer Monky ifrån och går det att hemlighålla henne för byn? Ett varmt fartfyllt äventyr tar Frank och familjen från Sverige till Thailands djupaste djungel… Med bl.a. Julius Hugoson, Frida Hallgren, Johan Petersson, Inga-Marie Carlsson m.fl.

Ålder ej klart
Pris ej klart
Längd ej känd

Onsd 27/12 kl 14.00
Fred 29/12 kl 14.00
Tisd 2/1 kl 14.00
Lörd 6/1 kl 14.00
Lörd 13/1 kl 14.00SOLSIDAN – Filmen
POPULÄRA KOMEDISERIEN MED NYA UPPTÅG PÅ BIO!!
En av Sveriges populäraste komediserier tar steget till vita duken! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov! Med Felix Herngren, Mia Skäringer, Josephine Bornebusch, Johan Rheborg, Henrik Dorsin, Malin Cederbladh, Henrik Schyffert och Sven Wollter.

11 år, 7 år med vuxen
120:-
1tim 35min

Onsd 27/12 kl 16.30
Månd 1/1 (Nyårsdagen) kl 16.30
Torsd 4/1 kl 16.30
Månd 8/1 kl 16.30TED – FÖR KÄRLEKENS SKULL
EN SPELFILM OM TED GÄRDESTADS LIV!
En film om en av vår tids största artister. Ted Gärdestad och hans bror Kenneth. Ted handlar om kärleken till musiken och om en stark brodersrelation. En färd genom 70-talets glans och berömmelse till 80-talets dolda period och 90-talets comeback. Som Ted Gärdestad ser vi Adam Pålsson.
En film av Hannes Holm (som bl.a. gjorde jättesuccén En man som heter Ove)

Ålder ej klart
Pris ej klart
Längd ej känd

Onsd 3/1 kl 16.30 och kl 19.00
Torsd 4/1 kl 19.00 Lörd 6/1 kl 16.30 och kl 19.00
Sönd 7/1 kl 19.00
Månd 8/1 kl 19.00
Tisd 9/1 kl 19.00
Onsd 10/1 kl 19.00
Lörd 13/1 kl 16.30
Sönd 14/1 kl 19.00
Sönd 28/1 kl 16.30TÅRTGENERALEN
EN HÄRLIG KOMEDI AV FILIP & FREDRIK MED MIKAEL PERSBRANDT!!
OBS! Premiärdatum ännu ej spikad
Året är 1984 och Jan Guillou utser i TV-programmet ”Rekordmagasinet” Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamslås och ett helt land skrattar, bestämmer sig Hasse P. – nyinflyttad, skuldsatt, möjligen alkoholiserad – för att motbevisa ”Stockholmsjävlarna” genom att bygga världens längsta smörgåstårta. Det blir upptakten till en serie befängda händelser. Men den här dråpliga berättelsen, som är hämtad från verkligheten, handlar också om allt det som sjuder under ytan i vilken liten svensk stad som helst. Framförallt handlar det om en man, hans smörgåstårta och om ett annat slags livsverk. Manus och regi av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson och med Mikael Persbrandt i huvudrollen.

Ålder ej klart
Pris ej klart
Längd ej känd

Onsd 17/1 kl 19.00
Fred 19/1 kl 19.00
Lörd 20/1 kl 16.30
Sönd 21/1 kl 16.30 och kl 19.00
Onsd 24/1 kl 19.00DJUNGELGÄNGET: Långfilmen
ANIMERAT FAMILJEÄVENTYR MED SVENSKT TAL!
Baserad på favoritserien DJUNGELGÄNGET – nu som biofilm! Tigerpingvinen Maurice och resten av Djungelgänget har de senaste åren sett till att frid och fröjd råder i djungeln. Ända tills de en dag råkar på deras farligaste motståndare någonsin – koalan Igor. För att hindra Igors onda planer att utplåna hela djungeln måste Djungelgänget använda all list och sitt mod, men också börja jobba ihop med de mystiska ”Champions” som funnits i djungeln sedan urminnes tider.

Ålder ej klart
120:- (2-D)
100:- (2-D)
Längd ej känd

Fred 19/1 kl 16.30 (3-D)
Lörd 20/1 kl 14.00 (2-D)
Sönd 21/1 kl 14.00 (2-D)KOMMANDE PROGRAM:Med reservation för tryckfel och ändrade uppgifter.

Bioguiden


© Skånebiografer - Webdesign/Produktion: Skåne Online


Sagabiografen i Höganäs - Programinformation: 042-34 95 75
besöksräknare
besöksräknare