Startsida - Info - Program - Historik - Teknik - Filmlänkar - Filmbolag - besöksräknare


SAGA's AKTUELLA PROGRAM

VIKTIGT MEDDELANDE:
Nu finns vi på Facebook!
Klicka på loggan!

Slipp stå i kö: Har du bokat biljett så hämta ut den i kassan någon dag innan så är det bara att gå förbi kön på visningsdagen, direkt till godisdisken! (Annars måste den hämtas 20 min före - tänk på ev. kö!)


Allt fler av de stora filmproduktionerna släpps även med 7,1 ljud utöver det vanliga 5,1. I stort sett är det bara de stora orterna som kan visa film med 7,1 ljud. Tack vare ett generöst bidrag från Filminstitutet har vi kunnat köpa in detta ljudsystem. Installationen är planerad till veckan efter påsk. I så fall blir RAMPAGE BIG MEETS BIGGER den första film vi visar med 7,1 ljud. Därefter bl.a. AVENGERS, SOLO: A STAR WARS STORY, DEADPOOL 2, ANT-MAN AND THE WASP, SUPERHJÄLTARNA 2 m.fl.

MÄSTERDETEKTIVEN SHERLOCK GNOMES
ANIMERAD! SVENSKT TAL!!
När trädgårdstomtarna i Gnomeo och Julias trädgård plötsligt börjar försvinna kallar de in Sherlock Gnomes för att avslöja kidnapparen och rädda vännerna. Den kände detektiven och svurne beskyddaren av Londons trädgårdstomtar tar tillsammans med sin medhjälpare Watson sig an fallet. Mysteriet tar våra tomtar med på ett spännande äventyr där de träffar nya vänner och upptäcker en outforskad del av staden ...

Barntillåten
100:-
1tim 25min

Lörd 21/4 kl 14.00
Sönd 22/4 kl 14.00
Sönd 29/4 kl 14.00TÅRTGENERALEN
EN HÄRLIG KOMEDI AV FILIP & FREDRIK MED MIKAEL PERSBRANDT!!
Året är 1984 och Jan Guillou utser i TV-programmet ”Rekordmagasinet” Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamslås och ett helt land skrattar, bestämmer sig Hasse P. – nyinflyttad, skuldsatt, möjligen alkoholiserad – för att motbevisa ”Stockholmsjävlarna” genom att bygga världens längsta smörgåstårta. Det blir upptakten till en serie befängda händelser. Men den här dråpliga berättelsen, som är hämtad från verkligheten, handlar också om allt det som sjuder under ytan i vilken liten svensk stad som helst. Framförallt handlar det om en man, hans smörgåstårta och om ett annat slags livsverk. Manus och regi av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson och med Mikael Persbrandt i huvudrollen.

Barntillåten
120:-
1tim 40min

Lörd 21/4 kl 16.30
Sönd 22/4 kl 16.30AVENGERS: INFINITY WAR PART 1
ÄVENTYR MED MASSOR AV SUPERHJÄLTAR!!
The Avengers och deras allierade superhjältar riskerar allt i ett försök att besegra den mäktige Thanos innan hans förödande attacker har förstört hela universum. Den största konfrontationen genom tiderna väntar! Med bl.a. Chris Hemsworth, Chris Evans, Robert Downey Jr, Chris Pratt, Zoe Saldana, Brie Larson, Vin Diesel, Scarlett Johansson och Benedict Cumerbatch.
"VISAS MED 7,1-LJUD"

11 år, 7 år med vuxen
120:- (2-D)
140:- (3-D)
2tim 25min

Onsd 25/4 kl 19.00 (2-D)
Fred 27/4 kl 19.00 (3-D)
Sönd 29/4 kl 19.00 (2-D)
Onsd 2/5 kl 19.00 (2-D)Vi har stängt för diverse underhåll 3/5 - 22/5!

SOLO: A STAR WARS STORY
ETT NYTT STAR WARS-ÄVENTYR 7,1 LJUD!
Stig ombord på The Millenium Falcon och res med till en galax långt, långt borta! Nu kommer ett helt nytt äventyr med galaxens mest älskade smugglare. Genom en serie händelser i den mörka och kriminella undre världen möter Han Solo sin blivande andrepilot Chewbacca och träffar också på den ökände storspelaren Lando Calrissian. Det blir en resa som visar sig bli helt avgörande för en av Star Wars-sagans mest osannolika hjältar. Alden Ehrenreich axlar rollen som den unge Han Solo. Vi ser även Emilia Clark, Woody Harrelson, Donald Glover, Paul Bettany och Thandie Newton. Regi av Ron Howard
"VISAS MED 7,1-LJUD"

Ålder ej klar
120:- (2-D)
140:- (3-D)
Längd ej känd

Onsd 23/5 kl 19.00 (2-D)
Fred 25/5 kl 19.00 (3-D)
Lörd 26/5 kl 16.30 (2-D)
Sönd 27/5 kl 19.00 (2-D)
Månd 28/5 kl 19.00 (2-D)
Fred 1/6 kl 19.00 (3-D)
Lörd 2/6 kl 16.30 (2-D)
Sönd 3/6 kl 19.00 (2-D)TULLY
UNDERHÅLLANDE DRAMA-KOMEDI OM MODERSKAP MED CHARLIZE THERON!
Trebarnsmamman Marlos liv består av ständig brist på sömn, vardagstjafs, blöjbyten och amning. Barnens pappa Drew märker inte ens att familjens behov helt tagit över Marlos liv. Hennes bror är mer uppmärksam och erbjuder sig att betala för en natt-nanny. Marlo tvekar först inför unga Tully, men överrumplas snabbt av hennes energi och livsaptit. Det dröjer inte länge förrän de två är oskiljaktiga, samtidigt som Marlo försöker få grepp om vem Tully egentligen är. En ny dramakomedi.
Obs! Filmen skulle först haft premiär 20/4, men flyttades till 18/5. Då hade vi redan planerat in för underhåll. Så för att överhuvudtaget få plats med filmen får vi ta till ”Matine´-tiden” 14.00. Hoppas ändå filmen får sin publik. En historia om en mammas dygnet-runt-jobb att klara hemmet och familjen!

11 år, 7 år medvuxen
120:-
1tim 35min

Lörd 26/5 kl 14.00
Sönd 27/5 kl 14.00DEADPOOL 2
ACTIONFYLLT ÄVENTYR 7,1 LJUD
Obs! Filmen skulle från början haft premiär i början av juni. Efter detta planerade vi in div underhåll på bion. Sedan flyttades premiären fram och därför kan vi nu endast visa filmen dessa dagar. ”Solo”-filmen tar resten av dagarna!
Efter att ha överlevt en attack från ett dödligt nötkreatur, kämpar den vanställde kafeteriakocken med att uppfylla sin dröm om att bli Mayberrys hetaste bartender, samtidigt som han försöker lära sig att stå ut med sin dåliga smak. I jakten på att återfinna sin krydda i tillvaron, måste Wade bekämpa ninjor, yakuza-maffian och ett gäng sexuellt aggressiva hundar, när han reser jorden runt för att förstå vikten av familjen, vänskap och smak – samt få en nyupptäckt äventyrslust och den eftertraktade kaffekoppstiteln ”Världens bästa älskare”.
"VISAS MED 7,1-LJUD"

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej känd

Sönd 27/5 kl 16.30
Onsd 30/5 kl 19.00LASSEMAJAS DETEKTIVBYRÅ: DET FÖRSTA MYSTERIET
NY FAMILJEFILM!
I den nya filmen om Lasse-Majas Detektivbyrå börjar vi från början. Hur gick det egentligen till när Lasse och Maja träffades för första gången, och vad hade en mycket speciell bok med det hela att göra? I Vallebyskolan finns glömda platser och hemligheter, uppenbart värda att begå brott för. Vem ligger bakom stölden av Hammarabis bok? Är det engelskaläraren med den konstiga dialekten, den nya idrottsläraren med den för tajta overallen, den skumma bibliotekarien, den tystlåtna och kringsmygande vaktmästaren eller kan det till och med vara rektor Brynolfsson själv? I sitt högkvarter nere i hamnen försöker Lasse och Maja få lite lugn och ro för att lista ut vem tjuven är, men får dom så mycket lugn och ro? Vem kan man egentligen lita på? Sanningen uppdagas i den årliga tävlingen mellan alla skolor där vinnaren erhåller Hammarabis bok och den fantastiska hemlighet den bär på. Det är bara ett problem, den är försvunnen. Följ med på ett äventyr där två barns olikheter behövs för att lösa mysteriet. Välkomna till LasseMajas Detektivbyrå – det var så här allt började. Med Frank Dorsin, Ester Vuori, Johan Rheborg, Jonas Karlsson, Karin Sundberg, Tomas Norström och Lotta Tejle.

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej känd

Lörd 2/6 kl 14.00
Sönd 3/6 kl 14.00
Lörd 9/6 kl 14.00
Sönd 10/6 kl 14.00
Lörd 24/6 kl 17.00
Onsd 11/7 kl 17.00DET VAR EN GÅNG I TYSKLAND
TYSK DRAMAKOMEDI!
Frankfurt 1946. David Bermann och hans judiska vänner har lyckats fly nazisterna och drömmer om att resa till Amerika. Men hur ska de få råd med resan i dessa hårda efterkrigstider? Den smarta affärsmannen kommer på en idé: fina sängkläder perfekt förpackade med en underhållande historia. Han och hans talangfulla vänner går nu från hus till hus och uppvaktar hemmafruar med vackra ord tills de rodnande damerna inte kan stå emot de eftertraktade varorna. Affärerna blomstrar och en ny ljus framtid skådar i horisonten. Men så dyker frågor om Bermanns förflutna upp till ytan. Varför har han två pass? Varför har han vistats vid Hitlers lilla semesterstuga i bergen? Kan han ha samarbetat med nazisterna?

11 år, 7 år med vuxen
120:-
1tim 40min

Sönd 3/6 kl 16.30
Månd 4/6 kl 19.00JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM FILMHISTORIENS POPULÄRASTE FILMSERIE!
Det är dags att återvända till dinosauriernas värld, med all magi, alla äventyr och den spänning som hör en av filmhistoriens mest populära och framgångsrika filmserier till. Här får vi återse bekanta karaktärer och bekanta dinosaurier, men även helt nya arter – den ena mer imponerande och skräckinjagande än den andra. Det har gått fyra år sedan den extravaganta nöjesparken Jurassic World förstördes av okontrollerade dinosaurier. Ön Nublar ligger nu övergiven av människor medan de överlevande dinosaurierna slåss för sin överlevnad i djungeln. När öns slumrande vulkan väcks till liv tar Owen och Claire på sig att rädda de dinosaurier som finns kvar från utrotning. Owen letar efter sin ledarraptor Blue som fortfarande saknas i djungeln och Claire tar uppdraget att hitta djuren efter att ha fyllts av respekt för dem. När de kommer till ön möts de av flödande lava och deras expedition avslöjar en konspiration som kan utsätta jorden för det mest riskfyllda människan skådat sedan urminnes tider.

Ålder ej klar
120:- (2-D)
140:- (3-D)
Längd ej känd

Fred 8/6 kl 19.00 (3-D)
Lörd 9/6 kl 16.30 (2-D)
Sönd 10/6 kl 16.30 (2-D)
Sönd 10/6 kl 19.00 (3-D)
Månd 11/6 kl 19.00 (2-D)
Sönd 1/7 kl 19.00 (2-D)VI HAR SEMESTERSTÄNGT FR.O.M. 12/6 T.O.M. 23/6

I sommar blir det film fredag, söndag, måndag o onsdag kl.17.00 o kl.19.30.


DEN BLOMSTERTID NU KOMMER
SVENSK THRILLER!
Samtidigt som Sverige hamnar under en mystisk attack tvingas Alex tillbaka till sin barndomsby. Där måste han försonas med sin far och sin ungdomskärlek, Anna, medan de gemensamt kämpar för att överleva ...

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej känd

Sönd 24/6 kl 19.30
Månd 25/6 kl 19.30OCEAN`S EIGHT
ACTIONKOMEDI!
Det är nya tider, och det är ett helt nytt gäng kvinnor som tillsammans planerar att utföra den ultimata kuppen i New York! Med bl.a. Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna, Dakota Fanning, Helena Bonham Carter, Katie Holmes och Matt Damon.

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej känd

Onsd 27/6 kl 19.30
Fred 29/6 kl 19.30
Månd 2/7 kl 19.30BIET MAYA 2: PÅ NYA HONUNGSÄVENTYR
FAMILJEKUL! SVENSKT TAL!
Mayas bikupa surrar av spänning och glädje, de har precis avslutat sommarskörden och fått fint besök från Buzztropolis som berättar om det stora honungsspelet. Maya beger sig till honungsspelet med sin bästa vän Willi och de förvirrade myrorna Arnie och Barney för att tävla. Snart möter hon sin ärkefiende Violet som ständigt försöker lura Maya. Fast besluten att vinna över Violet och säkra sommarskörden kämpar laget och tar sin första poäng. Under det sista momentet övertalar Violet sitt lag att fuska men de hamnar istället i fara. Maya och hennes vänner tar sig an det svåra och farliga uppdraget att rädda Violet och hennes lag ...

Barntillåten
100:-
1tim 20min

Fred 29/6 kl 17.00
Sönd 1/7 kl 17.00
Månd 2/7 kl 17.00
Onsd 4/7 kl 17.00
Fred 6/7 kl 17.00KOMMANDE PROGRAM:Med reservation för tryckfel och ändrade uppgifter.

Bioguiden


© Skånebiografer - Webdesign/Produktion: Skåne Online


Sagabiografen i Höganäs - Programinformation: 042-34 95 75