Startsida - Info - Program - Historik - Teknik - Filmlänkar - Filmbolag - besöksräknare


SAGA's AKTUELLA PROGRAM

VIKTIGT MEDDELANDE:
Nu finns vi på Facebook!
Klicka på loggan!

Slipp stå i kö: Har du bokat biljett så hämta ut den i kassan någon dag innan så är det bara att gå förbi kön på visningsdagen, direkt till godisdisken! (Annars måste den hämtas 20 min före - tänk på ev. kö!)


The SHAPE OF WATER
NYINSATT FILM!
GOLDEN GLOBE-VINNARE! NOMINERAD TILL 13 OSCAR!!!
Den kritikerhyllade Golden Globe-vinnaren är Oscarnominerad i hela 13 kategorier, bl.a. Årets bästa film, bästa regi, bästa skådespelare, bästa biroller, bästa manus, bästa foto, bästa filmmusik m.m
Från den mästerlige berättaren Guillermo del Toro, som bl.a. gjorde Pans Labyrint, kommer en annorlunda saga som utspelar sig under kalla kriget i USA. Filmen handlar om den ensamme Elisa som jobbar på ett statligt laboratorium. En dag upptäcker hon och hennes kollega Zelda ett hemligstämplat experiment och hennes liv förändras drastiskt..

15 år, 11 år med vuxen
120:-
2tim

Tisd 20/2 kl 16.30
Fred 23/2 kl 19.00PELLE KANIN
NY FAMILJEFILM MED SVENSKT TAL!
Animerade filmen om Beatrix Potters klassiska berättelse om den upproriska kaninen Pelle som försöker på olika vis smyga sig in i bondens grönsaksodling…

Barntillåten
100:-
Längd ej känd

Onsd 21/2 kl 14.00
Fred 23/2 kl 14.00
Lörd 24/2 kl 14.00
Sönd 25/2 kl 14.00FIFTY SHADES FREED
3:E DELEN AV FILMATISERINGEN AV E L JAMES SUCCÉBOKSERIE!
Jamie Dornan och Dakota Johnson återvänder som Christian Grey och Anastasia Steele i det tredje kapitlet baserat på det världsomfattande och bästsäljande ”Fifty Shades”-fenomenet.

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej känd

Onsd 21/2 kl 19.00C O C O
DISNEYS HELT NYA ANIMERADE FAMILJEFILM MED SVENSKT TAL!
GOLDEN GLOBE-nominerad för Bästa animerade film och bästa originalsång!
Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation. Miguel trotsar förbudet, och upptäcker då ett gammalt släktmysterium vilket leder till att hans familj återförenas på ett både extraordinärt och överraskande sätt!

Ålder ej klart
120:- (3-D)
100:- (2-D)
Längd ej känd

Onsd 21/2 kl 16.30 (3-D)
Fred 23/2 kl 16.30 (2-D)The FLORIDA PROJECT
GOLDEN GLOBE-NOMINERAT DRAMA!
I denna färgsprakande film får vi träffa sexåriga Moonee, som bor med sin unga ensamstående mamma Halley på ett ruffigt Florida-motell. De har alltid ont om pengar, men Moonees värld är ändå en underbar plats där bara fantasin sätter gränserna för lek och bus. Den till synes bistre motellskötaren Bobby ömmar under ytan för infallsrika Moonee och hennes små kompisar, som ständigt skapar huvudvärk för sin omgivning. Bobby som spelas av Willem Dafoe är Oscartippad för sin insats…

11 år, 7 år med vuxen
120:-
1tim 50min

Lörd 24/2 kl 16.30
Sönd 25/2 kl 16.30ALL INCLUSIVE
SVENSK KOMEDISUCCÉ OM KÄRLEK, LÖGNER & SYSKONRIVALITET!
Över 500 personer har skrattat på Saga åt Suzanne Reuters svenska komedi! Ny kommer en ny chans!
En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers (Suzanne Reuter) 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan: ordentliga Malin (Jennie Silfverhjelm) och struliga Tove (Liv Mjönes). Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio (Goran Bogdan), för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra och plötsligt har Tove och Malin skaffat sig helt nya problem…

Barntillåten
120:-
1tim 30min

Sönd 25/2 kl 19.00UTAN NÅD
DRAMA SOM VANN GOLDEN GLOBE FÖR BÄSTA UTLÄNDSKA FILM!
Filmen som gav Diane Kruger årets utmärkelse för Bästa Kvinnliga huvudroll i Cannes! New York-kritikernas pris för Årets Bästa Utländska film! Shortlisted: Oscar Bästa Utländska film! Golden Globe för Bästa Utländska film!
I ena sekunden lever Katja ett lyckligt liv med sin man och lilla son, i nästa sekund har hennes liv förvandlats till en mardröm när hennes älskade förintas i ett terrordåd. För Katja startar nu en lång, komplicerad och smärtsam process för att bearbeta sorgen samtidigt som polisens spaning alltmer inriktar sig på två unga nynazister. I Katjas sinne finns bara en enda tanke som skänker henne något som ens kan liknas vid sinnesfrid: hämnd. För publiken vid årets Cannesgala var det ingen större överraskning att Diane Kruger tog hem priset för bästa kvinnliga huvudroll. Hennes skådespelarinsats är av den kalibern att man redan efter bara några minuter in i filmen förstår att man beskådar något alldeles speciellt märkvärdigt. Filmen är en tysk-fransk samproduktion.

Ålder ej klar
120:-
1tim 45min

Fred 2/3 kl 19.00
Sönd 4/3 kl 19.00WONDER
ETT GRIPANDE DRAMA OM EN POJKE MED EN ANSIKTSDEFORMATION!
Baserat på New York Times-bästsäljaren med samma namn av R. J. Palacio, berättar filmen den oerhört inspirerande och hjärtvärmande historien om August Pullman, en pojke med en ansiktsdeformation. August ska börja femte klass och för första gången gå på en vanlig grundskola. Hans livsglädje och personlighet kommer att förändra livet för alla runt omkring honom. En ödmjuk, berörande och stark berättelse om att hitta sin styrka och välja att vara snäll. Föräldrar spelas av Julia Roberts och Owen Wilson, och August spelas av Jacob Tremblay som vi tidigare sett i Oscar-nominerade ”Room”.

Ålder ej klar
120:-
Längd ej känd

Lörd 3/3 kl 16.30
Sönd 4/3 kl 16.30TÅRTGENERALEN
EN HÄRLIG KOMEDI AV FILIP & FREDRIK MED MIKAEL PERSBRANDT!!
Året är 1984 och Jan Guillou utser i TV-programmet ”Rekordmagasinet” Köping till Sveriges tråkigaste stad. Medan bygden lamslås och ett helt land skrattar, bestämmer sig Hasse P. – nyinflyttad, skuldsatt, möjligen alkoholiserad – för att motbevisa ”Stockholmsjävlarna” genom att bygga världens längsta smörgåstårta. Det blir upptakten till en serie befängda händelser. Men den här dråpliga berättelsen, som är hämtad från verkligheten, handlar också om allt det som sjuder under ytan i vilken liten svensk stad som helst. Framförallt handlar det om en man, hans smörgåstårta och om ett annat slags livsverk. Manus och regi av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson och med Mikael Persbrandt i huvudrollen.

Ålder ej klar
120:-
Längd ej känd

Onsd 7/3 kl 19.00
Fred 9/3 kl 19.00
Lörd 10/3 kl 16.30
Sönd 11/3 kl 19.00
Månd 12/3 kl 19.00
Lörd 17/3 kl 16.30
Sönd 18/3 kl 16.30SOLSIDAN – Filmen
SVENSKA SUCCÉKOMEDIN ÅTER! PUBLIKRUSNING!!
En av Sveriges populäraste komediserier! Vi får följa de tre paren i en komedi om kärlek, barnlängtan, knepiga föräldrar och oskrivna badregler i Torekov! Har setts av över 1.200 personer på Saga!

Barntillåten
120:-
1tim 40min

Sönd 11/3 kl 16.30TOMB RAIDER
NY ACTIONVERSION MED ALICIA VIKANDER SOM LARA CROFT!
Lara Croft, en ung kvinna som lever sitt liv utan riktning eller mål. Fast besluten att bana sin egen väg i livet vägrar hon att ta över sin försvunna fars, den excentriske äventyrarens, affärsimperium. Lika envist vägrar hon acceptera att han är borta trots att det gått sju år sedan hans mystiska död. För att en gång för alla lösa gåtan kring hans försvinnande ger hon sig iväg för att hitta faderns senast kända destination: en mytomspunnen grav på en mytisk ö som tros ligga någonstans utanför Japans kust. Beväpnad med ett skarpt sinne, en övertygad tro och sin hårdnackade envishet måste Lara pressa sig själv bortom alla mänskliga gränser. Överlever hon detta riskfyllda äventyr kan hon lösa gåtan kring sin fars död och förtjäna namnet Tomb Raider.

Ålder ej klar
Pris ej klart
Längd ej känd

Fred 16/3 kl 19.00
Sönd 18/3 kl 19.00
Månd 19/3 kl 19.00KOMMANDE PROGRAM:Med reservation för tryckfel och ändrade uppgifter.

Bioguiden


© Skånebiografer - Webdesign/Produktion: Skåne Online


Sagabiografen i Höganäs - Programinformation: 042-34 95 75